De nieuwste series kijken online

Een alternatief voor het gebruik van een VPN is het bekijken van de nieuwste afleveringen op YouTube. Net als dat afleveringen vaak al te downloaden zijn voor ze in Europa gepubliceerd worden, zijn ze soms ook op YouTube te bekijken. Een nadeel aan deze manier van series kijken, is dat de afleveringen mogelijk al verwijderd zijn van YouTube voordat je wilt kijken. Het is namelijk niet toegestaan om de afleveringen via YouTube te delen, waardoor YouTube ze vaak zo snel mogelijk weer verwijdert.

Stranger Things

IN ÉÉN KLAP STERREN
Het verhaal speelt zich af in de aanloop naar Kerst 1983. Niet voor niets: een van de zaken die de serie zo populair maakte was de aanstekelijke hommage die de makers Matt en Ross Duffer (geboren in 1984) met Stranger Things brachten aan de films waarmee ze waren opgegroeid. Het zijn de VHS-klassiekers van de jaren tachtig en negentig: het werk van Steven Spielberg, John Carpenter en de verfilmingen van het werk van Stephen King.

Stranger Things betekende een comeback voor actrice Winona Ryder, als de getraumatiseerde moeder van de verdwenen jongen Will, en maakte van de jonge hoofdrolspelers in één klap sterren. Niemand keek er van op dat ze opdoken bij elke Amerikaanse talkshow en de show stalen bij de Grammy’s met hun uitvoering van Uptown Funk – dansen en zingen ging ze trouwens ook prima af.

Bron: De Volkskrant